Loading...

Blog

Relax uppsala massage nacka

Relax uppsala massage nacka Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online! Vi erbjuder både hotellgäster som externa gäster behandlingar och spa med jacuzzi, bastu, relaxavdelning Vi har även en relaxavdelning med en murnirosa.info: uppsala. Massage i Nacka Strand bokar du här online på 60 sekunder. StinasTakeCare/Gamla Stans Relax .. och qigong. Vi finns i centrala Uppsala, nära stationen. Uppsala Spa & Skönhetsvård salongen har ett brett sortiment av professionella behandlingar från topp till tå inom hudvård, Spa och permanent hårborttagning  Saknas: nacka.

Stockholms bästa spa

Relax uppsala massage nacka Hotell Havsbaden Lämna stan och ladda med ny energi Vad är väl mer välgörande än att fly stan efter en lång arbetsvecka och unna sig hotell och spa på en granitklippa långt bort fast ändå nära Vi säljer och jobbar med den exklusiva hud- och kroppsvårdsserien Kerstin Florian.

På mottagningen möter man professionella sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kiropraktorer, massörer och dietister som tillsammans ger de bästa möjliga undersökning, rehabilitering och andra behandlingar.

Här erbjuds ett helt privat spa för välmående. Kombinera med sköna promenader och brunch och du har hela paketet. Här kan du träffa professionella naprapater som hjälper dig med att hitta tillbaka till ditt välbefinnande. Välj att få valfri behandling i duorum, relax uppsala massage nacka.

Stockholms bästa spa – Thatsup

Då är det kanske dags för en weekend på ett spa i Stockholm. Stan är full av Njuta Spa, Fabrikörsvägen 16, Nacka Sedan finns Sparadiset på Fågelbrohus ute på Värmdö och på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala. Total relaxation innan det är dags att återvända till vardagen med ny energi. Vi erbjuder både hotellgäster som externa gäster behandlingar och spa med jacuzzi, bastu, relaxavdelning Vi har även en relaxavdelning med en murnirosa.info: uppsala.

Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail